Slaughtering Equipment

10 Item(s)

Set Descending Direction
  1. Custom Built Stainless Steel Tripe washer

    SOLD - Custom Built Stainless Steel Organ washer

    This stainless steel organ washer is designed to clean and wash your beef and sheep stomachs, skins and organs with ease and efficiency. The machine has been completely refurbished. Learn More
  2. Karpowicz OSK Pig Scalding & Deharing machine

    Karpowicz OSK Pig Scalding & Deharing machine with Bristle Filtration - Coming Soon

    The Karpowicz Scalding & dehairing machine is used in the slaughtering process to scald and mechanical dehair pig and hog carcasses weighing up to 300 kg. The machine features a bristle filter system to ensure the water is kept free from debris. Learn More
  3. Bettcher Whizard Trimmer - UN

    Bettcher Whizard Trimmer - UN

    Bettcher's Trimmers are durable, precision-crafted equipment and parts to satisfy all of your needs in a processing plant.

    Whizard Trimmers provide distinct, measurable productivity improvements for meat and poultry processors the world over.



    Model Number: UN-86Z Learn More
  4. Stainless Steel Foot & Hock Washer

    SOLD -- Used Stainless Steel Beef Feet Washer

    This stainless steel foot washer is designed to clean and wash your beef, sheep and pig feet with ease and efficiency in large batches. Learn More
  5. Attec Pork Trotter Saw

    SOLD - Attec Pork Trotter Saw

    The Attec Pork Trotter Saw is a high speed saw designed for in line use to split your trotters. This machine was purchased for a customers line but has never been used. It includes s a Stainless steel Frame for future mounting. Learn More
  6. Pneumatic Rib Pullers

    SOLD - Pneumatic Rib Pullers

    The Pneumatic Rib Puller is a high intensity Slaughtering Machine that is suitable for butcher shops and meat manufacturers. This machine is used for the removal of Pork, Lamb or Beef rib bones. Learn More
  7. Pneumatic Rectal Bung Plugger

    SOLD - Pneumatic Rectal Bung Plugger

    The Pneumatic Rectal Bung Plugger is a Slaughtering machine that is ideal for butcher shops and meat manufacturers. This machine is a pneumatically operated bung plugger for insertion of anal bung plug into sheep, calves, lamb, and pigs to reduce fecal contamination. Learn More
  8. MCM BDX8 Paunch and tripe washer

    SOLD - MCM BDX8 Paunch and Tripe Washer

    The MCM paunch and tripe washer is designed to clean and wash your beef and sheep stomachs with ease and efficiency. Learn More
  9. La Parmentiere Paunch refiner and washer

    SOLD - La Parmentiere Paunch Refiner and Washer

    The La Parmentiere Paunch refiner and washer is designed to clean, wash and refine the surface of your beef and sheep stomachs with ease and efficiency. Learn More
  10. SOLD - Best and Donovan Rib Scribe Saw

    SOLD - Best and Donovan Rib Scribe Saw

    The Best and Donovan Rib Scribe Saw is an essential Slaughtering machine that is safe, reliable and ideal for butcher shops and meat manufacturers. Learn More

10 Item(s)

Set Descending Direction