Mixing and Blending Machines

Items 1 to 10 of 11 total

Page:
  1. 1
  2. 2

Set Descending Direction
  1. SOLD - Expro 150L Tilting Paddle Mixer

    SOLD - Expro 150L Tilting Paddle Mixer

    A rebuilt and reconditioned Expro 150L Tiling paddle mixer that has also been updated to meet Australian safety standards, this machine is suitable for mixing spices, flours, wet and dry products, meat, poultry and sausages and is the perfect addition for any butcher, cafe, bakery, restaurant or small goods manufacturer. Learn More
  2. SOLD - STEPHAN UM44S Vertical Bowl Cutter

    SOLD - STEPHAN UM44S Vertical Bowl Cutter

    The Stephan UM44S is a versatile multifunction machine that allows the operator to bowl chop and emulsify, strip cut fresh meat, grate, julienne, whisk and mix liquid and dry ingredients and also slice and process fruit and vegetable all on the one machine. It features two working speeds of 1500rpm and 3000rpm and is perfect for any catering company, food manufacturer, restaurant or industrial processor who utilities a wide range of applications in their production process. Learn More
  3. Double Chamber Brine and Batter Mixer

    SOLD - Double Chamber Brine and Batter Mixer

    This double chamber brine and batter mixer is perfect for any poultry processor, smallgoods manufacturer of food production company that utilises batters, brine or liquids who wish to thoroughly mix and combine large batches of products at a time. After the product has been fully mixed, the operator can then easily unload and load the barrels via the control panel. Learn More
  4. Mackies 1000L Mixer & Massager

    SOLD - Mackies 1000L Mixer & Massager

    This Mackies 1000L mixer is perfect for any smallgoods manufacturer, poultry processor or commercial butcher to mix, massage and blend large batches of product including sauces and liquids. Learn More
  5. Stork Titan TBA 75 Batter Mixer

    Stork Titan TBA 75 Auto Batter Mixer

    The Stork TBA75 is a fully automated batter mixing machine (75L Capacity) designed to mix flour and water together to a very accurate pre-set viscosity and then supply to a battering machine. Thanks to its large touch display, this machine is very easy to use. This machine has never been used in production, and is supplied with a complete manual which includes operating instructions, electrical drawings, motor specifications & spare parts details. Learn More
  6. Mainca Unimac AS60 Paddle Mixer

    SOLD - Mainca Unimac AS60 Mixer

    The Mainca AS60 is a compact paddle mixer with a tilting bowl that is suitable for mixing spices, flours, wet and dry products, meat, poultry and sausages and is the perfect addition for any butcher, cafe, bakery, restaurant or smallgoods manufacturer. Learn More
  7. Stephan UM60

    SOLD - Stephan UM60 Cutter, Mixer and Emulsifyer

    The Stephan UM60 is a multi-purpose cutter and mixer for production of meat and sausages, dairy products, delicatessen products, confectionery and bakery products. Learn More
  8. Stephan UM80E

    SOLD Stephan UM80E Cutter, Mixer and Emulsifier

    TThe Stephan UM80E is a multi-purpose cutter and mixer for production of meat and sausages, dairy products, delicatessen products, confectionery and bakery products. Learn More
  9. STEPHAN VM60 Vertical Mixer

    SOLD - STEPHAN VM60 Vertical Mixer

    The Stephan VM60 is a great mixer and blender for any butcher, manufacturer, restaurant or processor of meat and sausages, dairy products, delicatessen products, confectionery and bakery products. Learn More
  10. CDH 55L Stainless Steel Vertical Cutting Mixer

    SOLD - CDH 55L Stainless Steel Vertical Cutting Mixer

    The CDH cutting machine is perfect for chopping and cutting meat, mince, poultry, sauces and vegetables perfect for any small to medium cafe, restaurant, take away, butcher or food processor. Learn More

Items 1 to 10 of 11 total

Page:
  1. 1
  2. 2

Set Descending Direction