Cheese Manufacturing

10 Item(s)

Set Descending Direction
  1. Multivac M800D Thermoformer

    Multivac M800D Thermoformer - Coming Soon

    The Multivac M800D is suitable for thermoforming and packing a wide variety of meat, poultry, pork, cheese, sliced meats and cooked products and is a great addition to any wholesale butcher, food processor or industrial manufacturer. Learn More
  2. Wright Pugson C42 Cheese Block Cutter

    SOLD - Wright Pugson C42 Cheese Block Cutter

    The Wright Pugson C42 is a feature filled Cheese Block Cutter reliable and ideal for cheese manufacturing, small good stores and other food productions. The 3 phase power cheese block cutter yields the ability to cut 40 mm cubes prior to grating or blending contributing to high production capabilities with excellent results. Learn More
  3. Stephan UM60

    SOLD - Stephan UM60 Cutter, Mixer and Emulsifyer

    The Stephan UM60 is a multi-purpose cutter and mixer for production of meat and sausages, dairy products, delicatessen products, confectionery and bakery products. Learn More
  4. Stephan UM80E

    SOLD Stephan UM80E Cutter, Mixer and Emulsifier

    TThe Stephan UM80E is a multi-purpose cutter and mixer for production of meat and sausages, dairy products, delicatessen products, confectionery and bakery products. Learn More
  5. SOLD - Urschel CC Grater

    SOLD - Urschel CC Grater

    The Urschel CC grater comes with 4 different sized cutting rings so you can grate and shred a wide variety of cheese blocks and is suitable for any delicatessen, cafe, restaurant, cheese producer or manufacturer. Learn More
  6. VC999 K8 Vacuum Packer

    SOLD - VC999 K8 Vacuum Packer

    The VC999 K8 is a Vacuum Packer that is essential for small goods production, supermarkets, cheese and food manufacturers, and other food productions. This diverse machine features bi-active sealing for dependable sealing even with moisture, grease and folds in the pouches, automatic cut off and trim removal by vacuum, a PLC control system, powered discharge rollers, sealing bars with electronic temperature control and a quick release conveyor belt for cleaning. With all these features combined, the VC999 K8 boasts efficiency and high quality products. Learn More
  7. STEPHAN VM60 Vertical Mixer

    SOLD - STEPHAN VM60 Vertical Mixer

    The Stephan VM60 is a great mixer and blender for any butcher, manufacturer, restaurant or processor of meat and sausages, dairy products, delicatessen products, confectionery and bakery products. Learn More
  8. Multivac R230

    SOLD - Multivac R230

    The Multivac R230 is suitable for thermoforming and packing a wide variety of meat, poultry, pork, cheese, sliced meats and cooked products and is a great addition to any wholesale butcher, food processor or industrial manufacturer. Learn More
  9. Kramer & Grebe Tiromat 3000 / 420 Thermoformer

    SOLD - Kramer & Grebe Tiromat 3000 / 420 Thermoformer

    The Kramer & Grebe Tiromat 3000 / 420 Thermoformer is suitable for packing a wide variety of meat, poultry, pork, cheese, sliced meats and cooked products and is a great addition to any wholesale butcher, food processor or industrial manufacturer. This machine has recently come out of production due to facility upgrades and is in good working order. Learn More
  10. Herlitzius Kotellet Chop Cutter

    SOLD - Herlitzius Kotellet Chop Cutter

    The Herlitzius Kotellet Chop Cutter is a feature filled machine ideally suited for cutting bone in chops, thin sliced beef and pork, smallgoods, steaks, ham and bacon. this machine would make a great addition to any wholesale butcher, industrial manufacturer, catering company or food processor. Learn More

10 Item(s)

Set Descending Direction